Elisan 5G-verkko laajeni Harjavaltaan ja Jokioisiin

Elisan 5G-verkko avautuu Satakunnassa Harjavaltaan ja Kanta-Hämeessä Jokioisiin. Laajennusten myötä Elisan 5G on saatavilla 166 paikkakunnalla Suomessa.

Harjavallassa nopea 5G-verkko ulottuu aluksi kaupungin keskustaan sekä Tuiskun, Merstolan ja Nummen alueille. Jokioisissa 5G-verkko palvelee keskustan lisäksi Puistometsän, Minkiön, Ojasin ja Kyyhkysmäen, Saartenkulman ja Vaulammin alueilla. Valtakunnallisesti jo yli 75 % suomalaisista asuu Elisan 5G-verkon alueella.

– 5G on jo monella suomalaisella käytössä joko mobiiliyhteytenä tai kiinteän yhteyden tapaisena kodin laajakaistana. 5G:n nopeaa etenemistä on edesauttanut asiakkaidemme positiiviset kokemukset – 5G-asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisimpiä asiakkaitamme. Samalla 5G-verkon laajeneminen läntisessä Suomessa tuo uusia mahdollisuuksia alueen yritysten digitaalisuuden edistämiseen, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen.

– 5G-verkon voisi sanoa tukevan jopa yrityksemme strategisia tavoitteita. Tehtaan mobiililaitteiden lisäksi nopea 5G-yhteys on mahdollinen vastaus jatkuvasti lisääntyviin videoneuvottelutarpeisiimme. Tämä korostuu erityisesti Harjavallan keskustassa sijaitsevassa toimipisteessämme, josta tehdään parhaillaan videokoulutusten, -neuvotteluiden ja webinaarien keskusta, kuvailee Puustelli Group Oy:n tietohallintopäällikkö Jori Ajosmäki.

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet, ja sen kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen. Näin verkkoon mahtuu käyttäjiä ja laitteita huomattavasti aiempaa enemmän.

Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä yhteytenä. 5G:n käyttöä varten tarvitsee 5G:tä tukevan päätelaitteen, 5G-liittymän sekä tulee olla 5G-verkon alueella. 5G-verkon ulkopuolella 5G-laite ja -liittymä siirtyvät käyttämään parasta mahdollista yhteyttä. Parhaat 5G-liittymät löytyy elisalta.

Lähteet: ePressi / Elisa


Muuta luettavaa:

Vapaa-ajalla uutta ajatuksia

Oletko kahvijuojana perussuomalainen eli suodatinkahvin ystävä? Nimittäin viimeisten vuosien aikana suomalaiset ovat lisänneet huomattavasti myös uusien kahvien juomista, makukahvien, tummien kahvien ja se on tapahtunut paljolti kapselikahvien kautta, miten sinulla?

Meillä on myös entistä enemmän sitä vapaa-aikaa käytettävissä, ja samalla myös entistä enemmän varallisuutta, joten olemme alkaneet käyttää rahaa itseemme, tehdäksemme meistä tyytyväisempiä ja samalla tehdäksemme itsemme kauniimmaksi. Samalla olemme entistä tietoisempia myös eläinystäviemme kuten koirien tarpeista, sillä ovathan koirat kuitenkin yksi ihmisen parhaista ystävistä. Tämä kaikki vie meidät kohti tervettä perhettä, ja entistä terveellisempää arkea, kai.

Nämä asiat ovat yhteiskunnallinen kehitys ovat tuoneet arkeemme myös ajatuksia kierrättämisestä ja tulevaisuudestamme erilaisin tavoin – meistä on tullut entistä vastuullisempia kuluttajia ja jatkossa meidän on oltava sitä enemmänkin. Miten sinä esimerkiksi omassa arjessasi huomioit erilaiset vastuullisuuteen liittyvät kysymykset? Ja kun teet tulevaisuudessa päätöksiäsi, oletko miettinyt myös oman taloutesi hallintaa ja kehittämistä, jopa sijoituspalveluiden kautta?

Kahvittelu, kauneudenhoito, koiran kanssa lenkkeily ja oman vastuullisuuden miettiminen liittyvät myös oman kehon kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen vai oletko sittenkin uusia laihduttamisideoita etsimässä?

Tekemisellekin on entistä enemmän vaihtoehtoja kaiken lisääntyneen ajan kanssa, me voimme aikuisina aloittaa vaikka uuden pelin pelaamisen, sillä pelaaminen on ihan ok nykyään kaiken ikäisille, tai voimme alkaa oikeasti opetella jotain aivan uutta ja teknistä osaamista itsellemme – kotioloissa, etänä vaikka iltaisin.

By Niko

One thought on “Elisan 5G-verkko laajeni Harjavaltaan ja Jokioisiin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *