5g verkko5g verkko

Elisa on avannut 5G-mobiiliverkon Auraan, Mynämäelle ja Ypäjälle. Kaikkiaan Elisan 5G on saatavilla jo 251 paikkakunnalla Suomessa.

Aurassa 5G-verkko palvelee parhaillaan keskustan alueella ja laajenee syyskuun lopulla muun muassa Lepomaan alueelle. Mynämäessä 5G on ensimmäisenä saatavilla keskustassa ja laajenee syyskuun lopulla kattamaan myös Ruotsinpellon aluetta. Ypäjällä 5G-verkko palvelee keskustassa ja sen lähiympäristössä.

─ Syksyn aikana päivitämme Lounais-Suomen 5G-verkkoa entistäkin toimivammaksi. Osana tätä projektia 5G laajenee uusille alueille, kuten Auraan, Mynämäelle ja Ypäjälle. Laadukkaiden yhteyksien tuominen kaikkialle Suomeen on meille erityisen tärkeä asia, sillä suomalaiset hoitavat entistä enemmän päivittäisiä asioita mobiiliverkossa. Moni käyttää nykyään mobiiliverkkoa myös kodin nettiyhteytenä, ja tähän tarkoitukseen 5G sopii erityisen hyvin, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen.

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, eli verkkoon mahtuu huomattavasti aiempaa enemmän käyttäjiä. Lisäksi 5G-verkko tuo käyttäjilleen entistä nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä yhteytenä. 5G-verkon käyttöä varten tarvitsee 5G:tä tukevan päätelaitteen, 5G-liittymän sekä tulee olla 5G-verkon alueella. 5G-verkon ulkopuolella 5G-laite ja -liittymä siirtyvät käyttämään parasta mahdollista yhteyttä.

Elisan 5G-verkko kattaa 90 % suomalaisten asuinpaikoista 251 paikkakunnalla. Kaikki Elisan 5G-verkon peittoalueet löytyvät Elisan kuuluvuuskartalta. Katso myös lista kaikista Elisan 5G-paikkakunnista.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Amazing Race Suomi 

Amazing Race Suomi on suomalainen reality-kilpailu, joka perustuu samannimiseen kansainväliseen formaattiin. Ohjelma seuraa joukkueiden matkaa eri puolilla maailmaa, kun he suorittavat monipuolisia tehtäviä ja ratkovat arvoituksia voittaakseen kilpailun. Sarja tarjoaa jännitystä, seikkailua ja kulttuurien monimuotoisuutta, kun tiimit kohtaavat erilaisia haasteita tuntemattomissa ympäristöissä. ”Amazing Race Suomi” yhdistää kilpailun elementit matkustamisen ja tiimityön kanssa, tarjoten katsojille viihdettä ja inspiraatiota.

By Niko

One thought on “Elisan 5G-verkko laajeni Lounais-Suomessa: Aura, Mynämäki ja Ypäjä uuden verkon piiriin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *