Gigantin heinäkuun myydyimmät puhelimetElisan toukokuun myydyimmät puhelimet

Elisan myydyimpien puhelinten listalla nähtiin toukokuussa 2022 kaksi kolmoisvoittajaa, kun Samsung vei kärkisijat kuluttaja-asiakkaiden ja Apple yritysasiakkaiden listalla. Xiaomi nousi kuluttajalistalla huipun tuntumaan.

Pitkäaikaiset suomalaisten suosikit, Samsung ja Apple, pitivät pintansa toukokuussa. Kuluttajalistalla Samsung Galaxy -sarjan 5G-mallit A52s, A32 ja A22 valtasivat palkintopallisijat. Yritysasiakkaissa saman tempun tekivät Apple iPhonen 5G-mallit 13, 13 Pro ja 12. Kuluttajalistalla haastaja tuli kuitenkin lähelle, kun Xiaomi Redmi Note 10 5G sijoittui listalla neljänneksi.

 ‒ Xiaomin tämän hetken kysytyin 5G-malli on ollut varsin suosittu ja noussut brändin aiempiin malleihin verrattuna listallamme jo poikkeuksellisen korkealle, Elisan kuluttaja-asiakkaiden liiketoimintajohtaja Ville Valkama kertoo.

‒ Listasta näkyy, että 5G-puhelimet ovat lyöneet läpi kaikissa hintaluokissa, ja Xiaomi Redmi Note 10 5G on hyvä esimerkki siitä Samsungin kärkikolmikon lisäksi. Valikoimassamme on jo yli 100 erilaista 5G-puhelinta, joista kaikille löytyy varmasti se mieluisin malli. Näistä malleista nyt jo viidennes sijoittuu alle 300 euron hintaryhmään.

‒ Toinen listalla näkyvä ajankohtainen asia on koulujen päättäjäisten sesonki: laadukas puhelin on säilyttänyt asemansa arvostettuna valmistujaislahjana. Esimerkiksi Apple iPhone 13 5G on tänä keväänä ollut hyvin suosittu lahjavalinta, Valkama mainitsee.

Applen 5G-mallit haluttuja monissa yrityksissä

Apple iPhone 13 5G :n suosio näkyy myös yritysten keskuudessa, ja se vei toukokuussa Elisan yritysasiakaslistan kärkipaikan.

‒ 5G-puhelimet ovat nyt haluttuja monissa yrityksissä. Yhä useampi yritys näkee, että työntekijälle kannattaa tarjota mahdollisimman hyvät työvälineet. Varsinkin asiantuntijaorganisaatiossa sekä hybridityön mallissa mieluisat työvälineet lisäävät työviihtyvyyttä, ja ne ovat lisäksi olennainen työnantajamielikuvan rakentaja ja vetovoimatekijä, Elisan yritysasiakkaiden liiketoimintajohtaja Petteri Svensson toteaa.

‒ Tällä hetkellä suosiotaan kasvattaa erityisesti puhelinten hankkiminen palvelumallilla. Tällöin pystytään huomioimaan kaksi yrityksille yhä tärkeämpää näkökulmaa: työntekijöiden tyytyväisyys sekä vastuullisuus. Palvelumallissa yritys voi asettaa hintarajan hankittaville puhelimille, mutta työntekijä voi halutessaan valita minkä puhelimen tahansa ja tarvittaessa maksaa hintarajan ylittävän osuuden itse. Lisäksi puhelinten tietoturvallinen kierrätys kuuluu palvelukokonaisuuteen, Svensson kertoo.

eSIM-kellot ja lasten kellopuhelin kasvattavat suosiotaan

Polar Ignite 2 pyrähti kellolistan kärkeen pienen tauon jälkeen. Urheilukellojen lisäksi suosiotaan on kasvattanut lapsille suunnattu Spacetalk Adventurer -kellopuhelin, joka kiri jo listan toiselle sijalle. eSIM-kyvykkäiden kellojen osuus on muutenkin kasvussa: esimerkiksi Samsungilla ja Applella on listalla kaksi eSIM-mallia.

‒ Yhä useampi asiakkaamme on ottanut MultiSIM-palvelun omakseen. Se on helppo tapa saada hieman etäisyyttä puhelimeen – moni haluaa vähentää ruutuaikaansa lomakaudella, mutta silti hyödyntää viihtymisen ja yhteydenpidon palveluja. MultiSIMin ansiosta puhelimen voi jättää pöytälaatikkoon ja nauttia siitä huolimatta lenkillä musiikista tai vaikka vastata puheluihin laiturinnokasta, Ville Valkama mainitsee.

Elisan myydyimmät puhelimet, toukokuu 2022

Henkilöasiakkaat

 1. Samsung Galaxy A52s 5G
 2. Samsung Galaxy A32 5G
 3. Samsung Galaxy A22 5G
 4. Xiaomi Redmi Note 10 5G
 5. Apple iPhone 12 5G
 6. Apple iPhone 13 5G
 7. OnePlus Nord 2 5G
 8. Apple iPhone 13 Pro Max 5G
 9. Samsung Galaxy A13
 10. Apple iPhone 13 Pro 5G
 11. Xiaomi Redmi 9C NFC
 12. Samsung Galaxy S21 FE 5G
 13. Apple iPhone 11
 14. Samsung Galaxy S20 FE 5G
 15. Xiaomi 11T 5G

Yritysasiakkaat

 1. Apple iPhone 13 5G
 2. Apple iPhone 13 Pro 5G
 3. Apple iPhone 12 5G
 4. Samsung Galaxy A32 5G
 5. Nokia G21
 6. Samsung Galaxy A22 5G
 7. Samsung Galaxy A52s 5G
 8. Samsung Galaxy XCover 5 Enterprise
 9. Samsung Galaxy A32 5G Enterprise
 10. Samsung Galaxy S21 FE 5G
 11. Samsung Galaxy S22 5G
 12. Samsung Galaxy A13
 13. Apple iPhone 11
 14. Apple iPhone 13 Pro Max 5G
 15. OnePlus Nord 2 5G

Elisan myydyimmät älykellot, toukokuu 2022

 1. Polar Ignite 2
 2. Spacetalk Adventurer Lasten Kellopuhelin eSIM
 3. Polar Vantage M2
 4. Huawei Watch Fit Elegant
 5. Samsung Galaxy Watch 4 Classic 4G eSIM
 6. Huawei Watch GT 2
 7. Garmin Fenix 6X Pro
 8. Huawei Watch Fit
 9. Apple Watch Series 3 GPS
 10. Apple Watch Series 7 GPS + Cellular eSIM
 11. Apple Watch SE GPS
 12. Apple Watch Series 7 GPS
 13. Huawei Watch GT 3
 14. Samsung Galaxy Watch 4 4G eSIM
 15. Apple Watch SE GPS + Cellular eSIM

Lähde: Elisa


Muuta luettavaa:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi lapsellesi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa? Esimerkiksi älykello nuorelle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

By Niko

2 thoughts on “Elisan toukokuun myydyimmät puhelimet”
 1. […] Elisan valtakunnallisen 5G-verkon alueella asuu yli 80 % suomalaisista yli 180 paikkakunnalla. Elisan verkon saatavuustiedot löytyvät osoitteesta http://www.elisa.fi/kuuluvuus ja lisätietoa 5G:n eduista löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/5g. Katso myös lista kaikista Elisan 5G-paikkakunnista http://www.elisa.fi/5g-paikkakunnat. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *