Huawei ja Nokia

Huawei ja Nokia ilmoittivat tänään laajentavansa patenttilisenssisopimustaan. Teknologiayrityksenä immateriaalioikeuksien kunnioittaminen on yksi Huawein liiketoiminnan perusperiaatteista. Yhtiö suojelee aktiivisesti omia tekijänoikeuksiaan. Jatkuvat, kohdennetut investoinnit T&K-toimintaan ovat tehneet Huaweista yhden maailman suurimmista patentinhaltijoista, ja yhtiö on valmis ja halukas lisensoimaan patenttejaan ja teknologiaansa maailmanlaajuisesti vauhdittamaan teknologia-alan kehitystä.

Yritysten välinen tekijänoikeuksien arvon vastavuoroinen tunnustaminen edistää innovaatio- ja tutkimustoiminnan myönteistä kiertoa korkealaatuisten standardien alalla: investoinnit, niiden tuotot ja uudelleeninvestoinnit. Näin ala voi jatkaa innovointia ja tarjota kuluttajille kilpailukykyisempiä tuotteita ja palveluja.

Sopimus osoittaa, että kiinnostus Huawein seuraavan sukupolven telepatentteja kohtaan on edelleen suurta, huolimatta USAn väitteistä, että Huawei olisi uhka kansalliselle turvallisuudelle.

– Vuonna 2022 allekirjoitimme yli 20 patenttilisenssiä, jotka kattavat älypuhelimet, ajoneuvot, verkon ja esineiden internetin. Jo pelkästään autoteollisuudessa teimme sopimuksia 15 autonvalmistajan kanssa, jotka hyödyntävät kehittyneitä langattomia tekniikoitamme. Olemme iloisia siitä, että teknologiamme auttavat autoteollisuutta ja muita teollisuudenaloja niiden digitalisoinnissa, sanoo Huawein Global Head of IP Alan Fan.

Huawei on edelleen suurin patentinhaltija ultranopeassa laajakaistateknologiassa, josta on nopeasti tulossa mobiilikäytön valtavirtaa kaikkialla maailmassa. Yritys etsii myös vaihtoehtoisia tulonlähteitä myymällä tekoälyä ja langattomia viestintävälineitä vähemmän perinteisille asiakkaille autovalmistajista hiilikaivoksiin ja teollisuuspuistoihin.

Lähde: Huawei / MyNewsD
Kuva: Huawei

Katso myös: Huawei P30 Pro


Muuta luettavaa muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

By Niko

One thought on “Huawei ja Nokia laajentavat mobiilipatenttisopimustaan rajoitteista huolimatta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *