Kuva: LIDL

Lidl Plus -etusovellus lanseerattiin kesäkuun lopulla. Rekisteröityneitä asiakkaita on jo yli puoli miljoonaa. Nyt aktiivisia etusovellusasiakkaita palkitaan uudella ominaisuudella, joka mahdollistaa rahan säästämisen etuohjelmassa. Jokainen käytetty euro kerryttää kuukausittaista saldoa, joka vie kohti bonustavoitteita. Bonuskuponki tulee käyttöön torstaina 27.8.2020.

Suomalaiset latasivat innokkaasti Lidlin kansainvälistä Lidl Plus -etusovellusta kesän aikana ja rekisteröityneitä käyttäjiä on reippaasti yli puoli miljoonaa. Sovellus on ollut sovelluskauppojen suosituin ilmainen appi tänä kesänä. Lidl Plus -etusovelluksen tavoitteena on ollut vahvistaa sidettä asiakkaisiin entisestään.

Nyt asiakkaita palkitaan uudella ominaisuudella. Bonuskuponki tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada rahanarvoisia euromääräisiä Bonuskuponkeja. Jatkossa palkinnot voivat olla myös tuotteita tai prosentuaalisia alennuksia. Bonuskuponkia voi kerryttää kuukauden kerrallaan, minkä jälkeen kertymä nollautuu ja alkaa uudestaan.

– Tämä uusi ominaisuus mahdollistaa nyt aktiivisten asiakkaidemme palkitsemisen. Haluamme vahvistaa suhdettamme niihin puoleen miljoonaan, jotka ovat rekisteröityneet Lidl Plus -asiakkaiksi jo näin lyhyessä ajassa. Suosio oli meille todellinen yllätys. Tämä on puolestaan nyt yllätys kaikille Lidl Plus -asiakkaille. Uskon, että bonuskuponki otetaan mielellään vastaan, sanoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

Saldokertymää ja tavoitteita voi seurata reaaliajassa

Moni asiakas on ihastunut Lidl Plus -etusovelluksen raaputuskuponkiin, joka yllättää asiakkaan jokaisen ostoskerran jälkeen. Raaputuskuponki on lisäetu, mutta bonuskuponki on myös paljon muuta. Bonuskuponki-ominaisuus taas palkitsee aktiivista Lidl Plus -asiakasta koko kuitin loppusummasta annettavan euromääräisen tai prosentuaalisen alennuksen muodossa. Bonuskupongin saa, kun saavuttaa aina uuden bonustavoitteen.

Lidl Plus asiakas voi osallistua bonuskuponkiin napauttamalla osallistumisnappulaa Lidl Plus -etusovelluksen kotinäkymästä. Etusovelluksessa oleva kortti on skannattava kassalla, jotta ostokset kerryttävät saldoa. Yhden bonustavoitteen saavuttaessaan asiakkaalle aukeaa käytettäväksi aina uusi bonuskuponki. Lisäksi asiakas näkee reaaliaikaisesti kuinka monta päivää hänellä on jäljellä saavuttaa tavoitteet, kertoo Sarah Pennanen, Lidl Nordics Digital & CRM -päällikkö.

Ensimmäinen kampanja-aika bonuskuponkien kerryttämiselle alkaa 27.8. ja päättyy 30.9. Hyödyntääkseen Bonuskupongin edun, tulee kuponki aktivoida ja Lidl Plus -kortti skannata oston yhteydessä kassalla.

Lähde: News Cision

Oletko tutustunut myös uuteen harrastuspassi-sovellukseen?


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.

By admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *