Onko 5G Parempi Kuin 4G

Trend Micro esitteli tänään uuden Mobile Network Security -ratkaisunsa, joka tarjoaa kattavan verkko- ja päätelaitesuojan uuden aikakauden IoT ja 5G verkoille.

Yksityiset verkot ovat luonnollinen valinta monille yrityksille, sillä ne tarjoavat pienen viiveen, häiriöttömät yhteydet ja turvallisen toimintaympäristön. Useiden tietoturvajohtajien ongelmana kuitenkin on IT, OT ja CT tietoturvan yhdistävän osaamisen puuttuminen.

‒ Yksityiset verkot ovat aina vain suositumpia, kun asiakkaille halutaan tarjota liiketoimintakriittisiä sovelluksia verkon reunoilla, kuten esimerkiksi ostoskeskuksissa, älykkäissä tehtaissa tai suuryritysten kampuksilla, kertoo Kalle Salminen, Trend Micron kyberturva-asiantuntija. Trend Micro on hyödyntänyt monipuolista, vuosikymmenien mittaista, kyberturvallisuusosaamistaan luodakseen Mobile Network Security -ratkaisun, joka on kattava alusta mobiiliverkoille ja ei-luotetuille IoT-laitteille.

Trend Micro Mobile Network Security koostuu kahdesta avaintekijästä:

Network Protection (Trend Micro™ Virtual Network Function Suite) tarjoaa nopean, tehokkaan ja pieniviiveisen virtualisoidun verkkoturvallisuusjärjestelmän 4G/5G/NB-IoT/CAT-M-laitteille. Network Protection suojaa konesalien ja niiden yhteydessä olevien ulkopuolisten laitteiden sekä palvelinkeskusten sisäisen verkkoliikenteen, samoin kuin reunalaskentalaitteiden ja eri verkkosegmenttien välisen liikenteen.

Endpoint Protection: Kattava päätelaitteiden ja IoT-laitteiden suojaus kahdella tapaa – fyysisellä SIM-kortilla ja ohjelmistopohjaisella Java-appletilla. Endpoint Protection mahdollistaa sallittujen laitteiden lisäämisen, paikannusrajat, laiteohjelmiston tarkistamisen, IMSI/IMEI-lukituksen, Zero Touch provisioinnin, kaksisuuntaisen todennuksen, on-demand TLS-avaimen luomisen, laitteiden eristämisen, tietojen salauksen, blockchain-salauksen ja paljon muuta.

Trend Micro Mobile Network Security julkaistaan arvioidusti maaliskuussa 2021. Lue lisää: Connected Security in the 5G and IoT Era. Lisätietoja oheisesta englanninkielisestä lehdistötiedotteesta. 

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Stressin taustalla: Älypuhelimen liikakäyttö

Miksi älypuhelimen käyttö lisää stressiä? Nyky-yhteiskunnassa älypuhelimen liikakäyttö voi aiheuttaa huomaamatonta stressiä. Puhelimen jatkuva tarkkailu ja sosiaalisen median paine voivat vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin haitallisesti. Tutkimukset osoittavat, että älypuhelimet voivat häiritä unta ja lisätä ahdistusta. Vaikka nämä yhteydet eivät ole aina ilmeisiä, on tärkeää tiedostaa älylaitteiden vaikutukset ja asettaa rajoja niiden käytölle. Älypuhelimet voivat olla hyödyllisiä, mutta niiden harkitsematon käyttö voi vaikuttaa terveyteemme negatiivisesti.

Digitaalinen Parkkikiekko: Tulevaisuuden pysäköintiratkaisu

Digitaalinen parkkikiekko on helppokäyttöinen. Se liitetään älypuhelimeen sovelluksen avulla. Käyttäjä voi valita pysäköintiajan ja aloittaa seurannan. Laitteen sisäänrakennettu GPS seuraa auton sijaintia ja aktivoituu automaattisesti, kun auto pysäköidään. Kun pysäköintiaika lähestyy loppuaan, laite lähettää ilmoituksen käyttäjälle, joka voi jatkaa pysäköintiaikaa tarvittaessa.

By admin

2 thoughts on “Trend Micro julkaisee suojauksen 5G-yksityisverkoille ja reunalaskennalle”
  1. […] Trend Micro varoittaa organisaatioita vaillinaisista ja jopa viallisista päivityksistä, jotka saattavat kukin aiheuttaa jopa 400 000 dollarin kustannukset. Vastatakseen sekä huonompilaatuisten päivitysten että toimijoiden viestinnän synnyttämiin ongelmiin Trend Micron Zero Day Initiative (ZDI) -ohjelma paljastaa jatkossa myös tehottomat ja suorastaan vaaralliset päivitykset. Uuden linjauksen tavoite on osaltaan auttaa koko alaa kehittämään toimintaansa. Jatkossa ZDI-ohjelman 120 vuorokauden rajaa lyhennetään niiden bugien kohdalta, joiden uskotaan johtuvan asentamattomista tietoturvapäivityksistä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *