Trend Micro One on yhtenäinen kyberturva-alusta, joka auttaa organisaatioita ymmärtämään kyberriskejään ja suojautumaan tehokkaasti niiden toteutumista vastaan. Nyt julkaistava Trend Micro One -alusta sisältää jatkuvasti kasvavan teknologiakumppaniekosysteemin, jonka ansiosta asiakkaat voivat yhdistää eri teknologiaratkaisuiden tuottamat tiedot.
Organisaatiot käyvät sotaa usealla rintamalla puolustaessaan monimutkaista ja jatkuvasti kasvavaa hyökkäyspinta-alaansa kyberuhkia vastaan. Ylityöllistetyt tietoturvatiimit joutuvat turvautumaan huonosti yhdessä toimiviin, siiloutuneisiin tietoturvatuotteisiin. Yhtenäinen kyberturva-alusta mahdollistaa riskien ja uhkien jatkuvan arvioinnin, uusien potentiaalisten hyökkäyspintojen havaitsemisen, kyberriskien analysoinnin, uhkien ennakoinnin ja välittömät vastatoimet koko järjestelmän laajuudella.
– On todella hienoa, että teknologiakumppanimme arvostavat alustaamme niin paljon, että he ottavat sen omaankin käyttöönsä. Me käymme yhdessä sotaa verkkorikollisia vastaan. Vaikka olemme itse kukin vahvoja tahoillamme, niin yhdessä me olemme pysäyttämättömiä. Koko toimialamme yhteinen tavoite on suojata asiakkaamme ja paikata tietoturva-aukot kaikkialta samalla, kun tunnistamme yritysten sisäiset ja ulkoiset vahvuudet ja heikkoudet sekä autamme heitä suojautumaan entistä paremmin, kertoo Kalle Salminen, Trend Micron kyberturva-asiantuntija.
Trend Micro One -alustan ensimmäisiä kumppaneita ovat: Bit Discovery, Google Cloud, Microsoft, Okta, Palo Alto Networks, ServiceNow, Slack, Qualys, Rapid7, Splunk ja Tenable.
– Digitalisaatio on arkipäivää pandemian jälkeisessä maailmassa, mutta siihen liittyy myös uusia vaaroja, jotka voivat tehdä yrityksistä entistä suurempia ja helpompia kohteita verkkorikollisille. Digitaalinen muutos tuo muassaan myös uusia tietoturva-aukkoja, joihin hyökkääjät voivat piiloutua, kertoo Jeremiah Grossman, Bit Discoveryn toimitusjohtaja. Trend Micro lähestyy tätä haastetta omalla, muista poikkeavalla ja joukosta erottuvalla tavalla. Trend Micro One -alusta yhdistää eri järjestelmien valvonnan ja suojauksen yhteen kokonaisuuteen, jonka kautta myös potentiaaliset kyberriskit on helppo havaita. Esimerkiksi sen käyttämä Bit Discoveryn ratkaisu auttaa tunnistamaan ja suojaamaan organisaation ulkopuolelle näkyvän hyökkäyspinnan. Tämä uusi alusta auttaakin asiakkaita saamaan nopeasti havainnollistavan ja kattavan käsityksen heidän verkkoratkaisuistaan ja niihin kohdistuvista uhista.
Trend Micro One tarjoaa yhtenäisen alustan kautta joukon tehokkaita työkaluja kyberriskien arviointiin. Se on kasvanut tietoturva-alan laajimmaksi ratkaisuksi hyödyntämällä teknologiakumppaneiden tuotteita osana kokonaisuutta. Alustan asiakkaat hyötyvät aidosti yhdistetystä näkyvyydestä, paremmista havaitsemis- ja reagointiominaisuuksista sekä kattavasta suojauksesta eri tietoturvakerroksissa ja järjestelmissä.
Trend Micro One mahdollistaa asiakkailleen:
- Selvittää hyökkäyspinta-alansa: Tunnista, tarkkaile ja profiloi kyberresursseja asiakkaiden järjestelmissä.
- Ymmärtää ja arvioida riskit: Valvo ja analysoi järjestelmiin kohdistuvia vaaratekijöitä, mahdollisia haavoittuvuuksia, suojaustoimintojen asetuksia ja uhkaavaa toimintaa.
- Vähentää tehokkaasti riskejään: Käytä asianmukaisia ja uhkia ennalta ehkäiseviä järjestelmiä. Tee tarvittaessa ripeitä toimenpiteitä havaittujen uusien riskien torjumiseksi ja hyökkäysten pysäyttämiseksi koko organisaation laajuudelta Trend Micron uhkatietoutta ja osaamista hyödyntämällä.
Trend Micro One on saatavilla nyt!
Lähteet: Trend Micro / MyNewsDesk
Muuta luettavaa muualta:
Yleiset haittaohjelmat ja haavoittuvuudet Suomessa ja maailmalla
Maailman johtavan tietoturvayhtiön Check Point Software Technologiesin tutkimustoiminnasta vastaava Check Point Research (CPR) on julkaissut huhtikuun 2022 haittaohjelmakatsauksensa. Tutkijat raportoivat, että kehittynyt, itsestään leviävä ja modulaarinen troijalainen Emotet on edelleen maailman yleisin haittaohjelma. Suomen yleisin kyberkiusa oli Netwalker, joka tunnetaan myös nimellä Mailto.