DNA:n tarjonta on kasvanut syys–lokakuun aikana lukuisilla uusilla 5G-puhelinmalleilla. OnePlus 8T 5G -puhelimen ennakkomyynti alkoi tänään kaikissa DNA:n myyntikanavissa. Lisäksi ennakkomyynti on käynnistynyt syys–lokakuun aikana Xiaomin Mi 10T 5G- ja Mi 10T Pro 5G -puhelimien sekä Sony Xperia 5 II 5G -puhelimen osalta. Nokia 8.3 5G -puhelimen varsinainen myynti alkoi lokakuun alussa.

”Kiinnostus 5G-puhelimiin on kasvanut viime aikoina selvästi, ja haluamme tarjota 5G-puhelimia monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. 5G-malleja saa jo lähes kaikilta valmistajilta useissa eri hintapisteissä. 5G-puhelimen hankkiminen nyt on järkevää, sillä puhelimen keskimääräisen 2–3 vuoden käyttöiän aikana 5G:n merkitys kasvaa huomattavasti”, sanoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Mobiilikäytössä 5G-yhteydet mahdollistavat pienemmän viiveen sekä nopeammat yhteydet. Pienempi viive näkyy ennen kaikkea parempana käyttökokemuksena esimerkiksi mobiilipeleissä tai nettisivuja selatessa. Nopeampi yhteysnopeus sen sijaan mahdollistaa suurien datamäärien entistä nopeamman siirron esimerkiksi mobiililaitteelle suoratoistopalveluista tiedostoja synkronoitaessa.

OnePlus 8T 5G

DNA aloitti tänään 14. lokakuuta kello 18.00 OnePlus 8T 5G -puhelimen ennakkomyynnin. Ennakkomyynti käynnistyy kaikissa DNA:n myyntikanavissa. Puhelimen varsinainen myynti ja toimitukset käynnistyvät 20. lokakuuta.

Snapdragon 865 ja 5G -teknologian ansiosta laite on luotu tehokkaaseen käyttöön, niin valokuvauksen kuin pelaamisenkin osalta. Puhelimen 4500 milliampeeritunnin akku kestää pitkään ja latautuu nopeasti Warp Charge 65 -latausteknologian avulla, ja 65 watin laturi antaa käyttäjälleen 15 minuutissa virtaa koko päiväksi*. Tasainen 6,55″ Fluid AMOLED ja 120 hertsin Fluid Display -näyttö tarjoaa tasaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen. Puhelimessa on lisäksi korkearesoluutioinen 48 megapikselin neloiskamera.

Xiaomi Mi 10T 5G ja Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Euroopan neljänneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi kasvanut Xiaomi on tuonut markkinoille uudet 5G-puhelimensa, Mi 10T:n ja Mi 10T Pron. Uutuuslaitteet ovat heti julkistuksensa jälkeen saaneet kiitosta hinta-laatusuhteestaan sekä designistaan. Laitteiden ennakkomyynti aloitettiin DNA:lla 8. lokakuuta, ja varsinainen myynti alkaa 22. lokakuuta. DNA aloitti ensimmäisenä virallisena Xiaomi-jälleenmyyjänä Suomessa kesällä 2018.

Xiaomi on varustanut Mi 10T 5G -puhelimen monipuolisella kolmoiskameralla: 64 megapikselin pääkameraa täydentävät 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Mi 10T -puhelimella saa taltioitua tarkat 8K-videot. Lisäksi puhelimen etupuolelta löytyy 20 megapikselin kamera.

Xiaomi Mi 10T Pro 5G -puhelin on varustettu 108 megapikselin kolmoiskameralla, joka tukee optista kuvanvakautusta (OIS) sekä 8K-videokuvausta. Pääkameraa täydentävät 13 megapikselin ultralaajakulma ja 5 megapikselin makrokamera. Lisäksi puhelimen etupuolelta löytyy 20 megapikselin kamera.

Puhelimissa on 144 hertsin AdaptiveSync TrueColor 6,67” Full HD+ -näyttö. Näytön 144 hertsin virkistystaajuus takaa energiatehokkuuden ja tasaisen kuvanlaadun, kun taas Qualcomm Snapdragon 865 5G -suoritin hyvän suorituskyvyn. Puhelimet ovat varustettu 5000 milliampeeritunnin akulla. Middle Middle Tab -teknologia vauhdittaa merkittävästi akun latausta.

Sony Xperia 5 II 5G

Sony Xperia 5 II 5G -puhelin on ollut ennakkomyynnissä DNA:lla 29. syyskuuta lähtien. Ennakkokampanja sisältää palkitut Sonyn WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeet. Puhelimen varsinainen myynti aloitetaan 20. lokakuuta.

Sony Xperia 5 II 5G -puhelimella voi kuvata, pelata, katsella ja kuunnella ja multitaskata tehokkaan Snapdragon 865 5G -suorittimen avulla. Puhelimen kamera lainaa tekniikkaa Alpha-ammattilaiskameroista. Kolmoiskamera hyödyntää ZEISS-optiikkaa, joka on kalibroitu Sony Xperia 5 II 5G -puhelimelle. Puhelimessa on immersiivinen 21:9 OLED-näyttö, Game Enhancer -tekniikka ja nopea suorituskyky. Näytön 120 hertsin virkistystaajuus ja 240 hertsin kosketusskannaustaajuus takaavat hyvän käyttökokemuksen muun muassa mobiilipeleihin.

Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G -puhelimen ennakkomyynti aloitettiin DNA:lla 22. syyskuuta ja sen varsinainen myynti alkoi 2. lokakuuta.

Nokia 8.3 5G -puhelin on varustettu Qualcomm Snapdragon 765G -suorittimella, joka on optimoitu tulevaisuuden 5G-yhteyksille. Puhelimessa on myös 5G-taajuustuki, joka mahdollistaa laitteen toimivuuden myös tulevaisuuden 5G-verkoissa ympäri maailman. Monipuolisen kuvaamisen mahdollistavassa puhelimessa on 64 megapikselin pääkamera, hämärään erikoistunut laajakulma sekä edistyneet syvyys- ja makrokamerat. Nokia 8.3 5G -puhelin on varustettu Android 10 -käyttöjärjestelmällä. Uudemmat Android-versiot tarjoavat parannettua turvallisuutta ja mukautettavia asetuksia. Nokia 8.3 5G -puhelin takaa kaksi uutta järjestelmäpäivitystä ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

5G-verkon väestöpeitto jo yli 1,2 miljoonaa

DNA:n 5G-verkon peitto kattaa jo yli 1,2 miljoonaa ihmistä, ja 1,5 miljoonan väestöpeitto tullaan ylittämään loppuvuoden aikana. Tavoitteen saavuttamiseksi verkkoa kehitetään jo olemassa olevilla alueilla, mutta avauksia tehdään myös uusille paikkakunnille. Loppuvuoden aikana kattava verkko on tarkoitus avata Järvenpäähän, Kaarinaan, Kangasalle, Keravalle, Naantaliin, Nurmijärvelle ja Tuusulan Hyrylään.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Espoossa, Heinolassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kauniaisissa, Kuopiossa, Lahdessa, Liedossa, Nokialla, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Raahessa, Raisiossa, Raumalla, Ruskolla, Seinäjoella, Sipoossa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Vantaalla ja Ylöjärvellä.

Näiden 25 paikkakunnan lisäksi DNA:n 5G-verkko yltää paikallisemmalla peitolla jopa yli 33 muun kunnan alueelle, mikä tarkoittaa, että DNA:n 5G-yhteyden voi puhelimeensa saada jopa 58 paikkakunnalla. Näillä 33 paikkakunnalla verkkoa on kuitenkin pääasiassa rakennettu Koti 5G -asiakkaiden tarpeista lähtöisin. DNA tiedottaa uusista 5G-paikkakunnista silloin, kun 5G-verkko palvelee myös alueen tiheimmin asutuilla alueilla.

Lähde: STT Info

By admin

3 thoughts on “Useita uusia 5G-puhelimia DNA:lle myyntiin – 5G-malleja saa jo lähes kaikilta valmistajilta useissa eri hinnoissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *