Garmin Instinct Crossover

Garmin on esitellyt tänään Instinct Crossover -älykellon, joka on uusin jäsen suositussa kelloperheessä. Instinct Crossover -malliston hybridi-GPS-älykellot tarjoavat samassa paketissa klassisen analogisen kellon ja edistykselliset älytoiminnot terävällä digitaalisella näytöllä. Instinct Crossoverin kirkkaat, valaistut viisarit täydentävät Garmin-älykellojen kattavia hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seurantaominaisuuksia. Garmin-aurinko­lataustoiminnon ansiosta Instinct Crossoverin akun kesto mitataan kuukausissa päivien sijasta.

“Olemme luoneet Instinct Crossover -älykellon aktiivisille ihmisille, jotka pitävät enemmän perinteisen kellon ulkonäöstä ja joille sopii käyttää nykyaikaisia älykellotoimintoja näyttöä napauttamalla”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Kun valitsee Instinct Crossoverin, jossa modernin älykellon määritelmä on tulkittu aivan uudella tavalla, saa klassisen analogisen ilmeen kaikilla teknisillä ominaisuuksilla.”

Ennennäkemätöntä kestävyyttä

Instinct Crossover -älykellossa yhdistyvät kestävä rakenne ja intuitiivinen käyttökokemus, joita on totuttu odottamaan Garmin Instinct -kelloilta. Instinct Crossoverissa on uudet Super-LumiNova®-käsitellyt viisarit ja tuntikehä. Viisarit on sijoitettu kellon terävän ja tarkan digitaalisen näytön päälle ja ne siirtyvät nopeasti sivuun, kun halutaan käyttää kellon älytoimintoja. Instinct Crossover on lämmön- ja iskunkestävä sekä vesitiivis 10 ATM mukaisesti. Uudella Garmin RevoDrive-teknologialla varmis­tetaan tarkka analoginen aika haastavimmissakin suorituksissa ja olosuhteissa. Jos kelloon jostain syystä kohdistuu voimakas isku käytön aikana, RevoDrive kalibroi sen automaattisesti uudelleen.

Akku kestää pitkään

Jos analogisen kellon jatkuva ajannäyttö miellyttää, osaa arvostaa Instinct Crossover Solar -mallin lähes rajatonta akun kestoa virransäästötilassa aurinkolatauksella. Tällöin käytettävissä ovat aika, päivämäärä ja sekuntikello. Kun käytetään Instinct Crossover Solar -mallin yhteysomi­naisuuksia, akku kestää jopa 70 päivää älykellotilassa aurinkolatauksella. Myös ilman aurinkolatausta Instinct Crossover-perusmallin akku kestää lähes kuukauden älykellotilassa ja yli 110 tuntia GPS-tilassa.

Kattavat hyvinvointi- ja yhteysominaisuudet

Instinct Crossover tarjoaa kaikki ominaisuudet ja tiedot, joita hyvinvoinnin, kuntotason ja aktiivisen elämäntavan seurannassa tarvitaan. Instinct Crossover on varustettu kattavalla valikoimalla Garmin-älykelloista tuttuja hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, mm. unenlaadun pisteytys ja edistyksellinen unen seuranta, sekä hyvinvointitoiminto, jolla tärkeimmät hyvinvointitiedot, kuten Body Battery™, stressitaso ja syke, saa tallennettua samaan näkymään.

Urheilun harrastajia motivoivat varmasti Instinct Crossoverin lukuisat suoritusominaisuudet, joihin kuuluvat mm. VO2 Max, Pulse Ox, kuntoikä, harjoittelun tila/rasitus/vaikutus, sykevälivaihtelun tila ja palautumisavustin. Kaikki nämä hyvinvointi- ja suoritusominaisuudet ovat mahdollisia Instinct Crossover -älykellon paremman akun keston ansiosta, joka takaa useiden viikkojen käytön ilman latausta.

Instinct Crossover voidaan pariliittää älypuhelimeen, jolloin käytettävissä ovat älykkäät ilmoitukset, Garmin Pay™ -lähimaksu sekä synkronointi Garmin Connect™ -sovellukseen ja Connect IQ™ -kaup­paan älykellon mukautusta varten.

Täsmällistä suunnan ja sijainnin hallintaa

Instinct Crossoverista on paljon hyötyä tie- ja polkuverkostojen ulkopuolella liikuttaessa. Laitteessa on GPS-seuranta, monisatelliittijärjestelmän tuki, ABC-anturit, TracBack®-reititys, jolla on helppo navigoida samaa reittiä takaisin lähtöpisteeseen, ja viitepiste, joka auttaa seuraamaan tunnetun kohteen sijaintia suhteessa omaan sijaintiin. Instinct Crossover – Tactical Edition -mallissa on kaikkien näiden ominaisuuksien lisäksi taktiset ominaisuudet, mm. pimeänäkölaiteyhteensopivuus, salattu tila, kaksi GPS-sijaintimuotoa, kill switch -painike.

Instinct Crossover-malliston tuotteet tulevat myyntiin Q4/2022-Q1/2023 aikana seuraavin suositushinnoin;

Instinct Crossover: 569,00 euroa

Instinct Crossover Solar: 619,00 euroa

Instinct Crossover Tactical Edition: 669,00 euroa.

Lisätietoja: garmin.com/outdoor.


Muuta luettavaa muualta

Ruutuaika lapselle

Yksin vietetty ruutuaika voi haitata lapsen kielellistä kehitystä. Tutkijan mukaan ruutuajan minuuttien sijaan kannattaa kääntää katse lapsen ja vanhemman vuorovaikutukseen. Ruutuaika lapselle on helppo asettaa esimerkiksi Family Link -sovelluksella. Voit määrittää, että kuinka kauan lapsi voi käyttää älylaitetta päivittäin.

Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella tutustutaan kymmeneen loppuelämän rakkautta etsivään henkilöön eli viiteen intensiivisen yhdessäolon aloittavaan pariskuntaan. Pariskunnat asuvat samassa talossa, jokainen pari omissa asunnoissaan, ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

By Niko

One thought on “Uusi Garmin Instinct Crossover on analoginen kello ja älykello yhdessä ja samassa paketissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *