Valmet

Valmet tuo markkinoille Valmet Mobile Maintenance (VMM) -sovelluksen, jonka avulla huoltotiedot ovat aina käytettävissä ja tehtaan kunnossapidon työprosesseja voidaan sujuvoittaa. VMM-mobiilisovellus on saatavilla iOS– ja Android-järjestelmiin.

Sovellus on suunniteltu sujuvoittamaan huoltohenkilöstön ja tuotanto-operaattoreiden päivittäistä työtä. Käyttäjät voivat luoda vikailmoituksia ja tarkastella työtilauksia milloin vain, mikä säästää aikaa ja parantaa työn tehokkuutta.

”Huomasimme, että huoltohenkilöstö ja tuotanto-operaattorit joutuivat käyttämään paljon aikaa tietokoneella monimutkaisten järjestelmien parissa tehdessään vikailmoituksia omien paperimuistiinpanojensa perusteella. Ajankäyttö ei ollut tehokasta”, sanoo Timo Harjunpää, Valmetin kunnossapidon kehittämisen ja ulkoistamisen palvelujen johtaja.

”Sovelluksen ansiosta henkilöstö pystyy työskentelemään matkapuhelimillaan reaaliaikaisesti missä päin tehdasta tahansa. Näin kaikki tiedot ovat heti koko tiimin saatavissa, tarpeetonta työtä voidaan vähentää ja johdolla on parempi yleiskuva sekä tilanteen hallinta”, sanoo Hemmo Lahtinen, Valmetin Palvelut-liiketoiminnan kunnossapitopalvelujen kehityspäällikkö.

Nopea, helppo ja turvallinen käyttöönotto

Laitteiston tunnistus tapahtuu helposti NFC (Near Field Communication) -toiminnon tai QR-koodien kautta. VMM-sovellus käyttää samaa Valmet-pilvialustaa kuin kaikki Valmetin teollisen internetin sovellukset. Sovellukselle on integraatiopaketti SAP:n kunnossapitomoduulia varten, joten käyttöönotto on helppoa. Sovellus voidaan ottaa käyttöön kokonaan etäyhteydellä.

VMM-sovellusta voidaan käyttää sekä WiFi- että mobiilidataverkoissa. Vain tarpeellinen data siirretään. Tekninen ratkaisu täyttää teollisuuden kyberturvallisuusstandardit, noudattaa kaikkia ohjeistuksia ja on valtuutetun kyberturvallisuuspalvelujen tarjoajan auditoima.

Sovellus on osa Valmetin kunnossapidon kehittämisen ja ulkoistamisen palveluja, jotka mahdollistavat asiakkaan keskittymisen ydinliiketoimintaan. 

Lähde: Valmet

Katso myös: Junat Kartalla

By Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *